Afspraak maken


Voor het maken van een afspraak kun je je aanmelden via onderstaand contactformulier of door telefonisch contact met mij op te nemen.
Vervolgens ontvang je van mij per e-mail een aanmeldingsformulier met het verzoek deze in te vullen en te retourneren per e-mail (eventueel ingescand) of per post.

De aanmelding wordt zo spoedig als mogelijk doorgenomen, waarna een eerste telefonische afspraak met je wordt gemaakt.  Hiervoor reserveer ik maximaal een half uur. Tijdens ons telefoongesprek kunnen we samen de reden voor aanmelding doornemen en kunnen we beoordelen of het maken van een vervolgafspraak mogelijk is. Hierbij wordt gekeken naar de aard van de klachten en of ik je hierbij kan ondersteunen en wanneer dit het geval is, of je zelf een vervolgafspraak wil maken. Mocht ik je niet van dienst kunnen zijn, mag je van mij verwachten dat ik meedenk voor wie je wel zou kunnen ondersteunen.

Bij de eerste afspraak in de praktijk mag je jouw verzekeringsbewijs en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Bij behandelingen die vergoed worden in de Basis GGZ, moet ook bij jouw eerste afspraak een verwijsbrief van uw huisarts worden overlegd. Verdere informatie hierover treft je aan op de pagina Kosten en vergoedingen.

Het is belangrijk om je vooraf te informeren over de vergoedingsmogelijkheden van jouw zorgverzekeraar. Op de pagina Kosten en vergoedingen vind je hierover uitgebreide informatie. Belangrijk om te lezen, om te voorkomen dat je wellicht niet voor (algehele) vergoeding in aanmerking komt.


Aanmeldingsformulier afspraak


Aanhef:*
Voornaam:*
Achternaam:*
E-mail adres:*
Telefoonnummer:*
Toelichting:
Controle:*
Captcha