Psychologie


De meeste mensen hebben weleens een periode waarin ze merken dat zij uit balans zijn. Dat is heel normaal. Maar wat doe je als je er zelf of met behulp van jouw dierbaren of mensen in de omgeving niet uitkomt? Hoe zou het voor je zijn als je niet hoeft te wachten tot het steeds erger wordt, maar dat er iemand is die naar je luistert en met je mee wil lopen om opnieuw jouw pad te vinden?

Een GZ-psycholoog kan hierin een rol vervullen door samen na te gaan welke problemen er voor zorgen dat je uit balans bent en te zoeken naar de oorzaak hiervan. Jouw eigen hulpvraag staat hierin centraal. Na een uitgebreid intake gesprek zal met samen met jou een behandelplan worden gemaakt.  Hierin omschrijven we jouw hulpvraag en stellen we samen doelen op waaraan je wilt gaan werken. Daarin omschrijven we ook welke behandelmethoden uit de psychologie en de complementaire geneeskunde kunnen worden toegepast.  Dat doen we in behandelgesprekken, maar ook in de vorm van huiswerkopdrachten, die je zelf thuis kunt maken. Maatwerk dus, dat gaandeweg het pad dat we lopen aangepast kan worden aan de ontwikkelingen die je doormaakt en de doelen die je realiseert.

Ik ben expert in de volgende aandachtsgebieden:
 

  • Zorgprofessionals die behoefte hebben aan effectieve behandeling om hun balans te herstellen
  • Trauma
  • Stemmingsproblematiek
  • Lichamelijke klachten, waaronder stressklachten en burn-out

Voor nadere informatie over de Basis GGZ en welke klachten wel of niet vergoed worden vanuit deze verzekering, verwijs ik je graag naar de pagina Kosten en vergoedingen.