Ik schreef het al eerder, zondag is mijn vertraagdag. Wat ben ik dankbaar voor deze prachtige na-zomerdag, buiten ontbijten in de ochtendzon. Tijd om ‘te niksen’, wat oh zo belangrijk is voor het brein. Ik kan er intens van genieten.

Mijn gedachten schieten alle kanten op, omdat ik las over het initiatief van Because We Carry en hartverwarmende acties die plaatsvinden. Zichtbaar…..voor het oog van de wereld hebben 20.000 mensen (ik zocht ’t even op……ben er stil van….)  helemaal niets meer. En zamelen ze dus vooral warme, goede slaapzakken in.

Ik houd ervan, praktisch en gelijk in actie komen, in plaats van praten over het hoe en het waarom wat daar gebeurd is. Hebben die mensen hélemaal niets aan. Dat nog meer zichtbaar maken door te delen hier en op Facebook en LinkedIn helpt hoop ik om mensen letterlijk het zicht te geven op het menselijk leed dat zich daar afspeelt. Als jij ook wil delen, je vindt hier de website. Iedere Euro is er één. Geld is energie en mag stromen. En ik vind het een fijn idee dat zij zorgen dat het ook op de plek komt, waarvoor we delen. En die slaapzakken zo snel als mogelijk daar zijn waar ze zo hard nodig zijn.

Zichtbaarheid is iets wat ik pas de laatste jaren écht durf te doen. Sterker nog, tot 1 april 2018 stond er van mij geen foto op het internet! Wie was ik nou helemaal, er zat toch zeker niemand op mij te wachten.  Uitgedaagd door mijn toenmalige coach, plaatste ik toch die eerste aarzelende profielfoto. Daarna volgden meer foto’s en is er nu een prachtige website met foto’s, gemaakt door een professioneel fotografe (laat ’t me gerust weten als je haar zou willen spreken 😊). 

Nu is het hoogtijd voor een nieuwe stap in zichtbaarheid, ik schreef al eerder dat ik mijn kennis wil gaan delen. Omdat ik zo oprecht geloof dat oude patronen ons leven minder mooi en krachtig maken, dan waar we voor bedoeld zijn. 

Natuurlijk komt mijn oude patroon dan haarfijn opzetten, dikke krokodil! Ja hoor, net als jullie. Want ja, hoe moet dat nou zo’n Webinar, wat heb je daarvoor nodig? Oh, en dan moet mijn website aangepast worden en als ik niet uitkijk, heb ik weer voldoende excuses gevonden om ’t nog maar uit te stellen. Weet je nog van de vorige blog? Die hamster en het molentje. Ik ga het gewoon DOEN!

Dus daar komt ‘ie: woensdagavond 30 september 2020 ga ik om 19.30 tot 20.30 live om voor jullie een Webinar te geven. Kan ik er niet meer omheen, moet ik ’t echt gaan organiseren en doen. Met een programma, waarin de privacy van ieder gegarandeerd is. 

Dat wordt stoeien met techniek, een nieuwe pagina erbij op mijn website en zo kan ik nog even doorgaan. En ik weet inmiddels dat met gerichte actie zoveel tot stand kan worden gebracht. Als hersteld perfectionist met zo af en toe een dip, ga ik jullie in het Webinar vertellen over:

DOP 

Precies ja, Doorbreek Oude Patronen. Valt een wereld over te vertellen, hoe het je dwars kan zitten en je handrem in je leven kan zijn. Maar vooral ook dat er een ‘way out is’, écht!

Als jij denkt, ik wil erbij zijn: Dan kan je je voor nu via mijn email aanmelden. Want nee, die kekke webpagina die heb ik nog niet. Dan maak ik een lijst en houd jullie op de hoogte. 

Kan je niet wachten en wil je eerder contact, kun je je hier inschrijven voor jouw gratis Breinstorm.