Pijnlijk bewust…..werd ik me hoe belangrijk het loslaten van oude shit uit je leven is. Hoe eerder, hoe liever.

Onlangs overleed een oude dame, die ik goed kende vanuit mijn jeugd. De laatste jaren van haar leven gleed zij steeds verder weg in mistflarden in haar brein, met af en toe heldere momenten. Werd ze opgenomen in een verpleeghuis, waar ze niet kon aarden. Door Corona vereenzaamde zij zeer, want bezoek van buitenaf werd langere tijd niet toegelaten. Het leven hoefde voor haar allang niet meer en dat zei ze ook.

Onlangs overleed ze, 91 jaar oud. Haar lijden is voorbij en daar ben ik voor haar dankbaar voor. Haar overlijden maakte me niet verdrietig, daarvoor was de afstand tussen ons te groot. Maar wat me diep raakte en ook niet meer losliet, is wat ze in de laatste weken van haar leven aan een trouwe bezoeker vroeg: ‘Heb ik het eigenlijk wel goed gedaan in mijn leven? En niet één keer, maar meerdere malen.

Hij bleef rondjes draaien in mijn hoofd, dát vond ik pas echt verdrietig. Dat zij op het laatst van die 91 jaar nog angst had om ’t fout gedaan te hebben, niet goed genoeg te zijn geweest.

Een thema dat ik zo herken bij mijn klanten en heel eerlijk? Natuurlijk is dat mijzelf ook niet onbekend. Hoe je vast kan schieten in verlammende angst, blijft rennen om de ander te pleasen om vooral maar lief, leuk en aardig gevonden te worden. Daarbij jezelf gillend voorbij rennen en totaal uitgeput raken. Zo verdrietig en pijnlijk.

Ik heb geleerd om negatief naar positief om te buigen. Dat ik voor haar en voor alle mensen wil werken aan het blijvend oplossen van die shit. Zodat we ons dat niet meer af hoeven te vragen, weten dat we deden wat we konden doen. Dat gun ik vanuit mijn Hart iedereen.

En dan is die stap naar dat webinar ineens minder moeilijk. Nog meer Heilig Vuur om andere te steunen om die oude patronen overboord te gooien, om weer prachtig en krachtig in het leven te staan. En jullie in mijn vorige blog al vertelde ga ik dus:

Woensdagavond 30 september 2020 ga ik om 19.30 tot 20.30 live om voor jullie een Webinar te geven. 

En ja, het is nog stoeien met techniek en schrijf ik mijn blog wat eerder. Speel ik met titels en zoek ik uit. Stap voor stap bouw je ook een muur 😊. En werd ik blij omdat ik al positieve reacties mocht ontvangen en jullie onderdeel zijn van dit eerste webinar avontuur.

In 5 stappen leren om jouw veel te hoge lat lager te leggen 

Om oude patronen te doorbreken, je bewustwording en inzicht te geven hoe jij daarmee aan de slag kan. Want die way out, die is er echt!

Als jij denkt, ik wil erbij zijn: Dan kan je je voor nu via mijn email aanmelden. Want nee, die kekke webpagina wordt binnenkort gecreëerd door mijn website bouwster. En ontvang jij van mij tijdig de link om deel te kunnen nemen.

Kan je niet wachten en wil je eerder contact, kun je je hier inschrijven voor jouw gratis Breinstorm.