Voor ik van start ga met schrijven: Mocht je deze mail vandaag dinsdag 8 juni al lezen, je kan nog meedoen vanavond met mijn Masterclass BRENG JE BREIN TOT RUST om 19.30 uur. 

Nou begin ik daar normaalgesproken mijn mail aan jou niet mee, maar vorige week gebeurde me iets, wat ik met regelmaat bij mijn klanten zie gebeuren. Ik kon mijn hoofd even niet meer stil krijgen, de uitknop was verdwenen. Dus geef ik je gelijk de inschrijflink, zodat je gelijk kan inschrijven als je erbij wil zijn.

Ik ben erbij Monique en schrijf me gelijk in!

Wat er gebeurt: Mijn eigen coach (jazeker, die heb ik nog steeds) sprak tijdens een online Masterclass de zin uit: ‘Check je mailadres waarmee je je mails verzendt naar jouw klanten, info@….belandt heel vaak in de spam box’.

Ik voelde direct diep uit mijn buik zo’n bal energie omhoogschieten naar mijn hoofd, kreeg het warm en dacht, NEEEEEEE, om vervolgens in mijn hoofd ‘tig’ scenario’s langs te zien flitsen. Nou ‘denk ik nooit niet’ zeg ik altijd, als ik weer eens naar buiten zit te staren en manlief vraagt waar ik nou weer over zit te piekeren. Hoewel ik mezelf hersteld perfectionist noem, kan het me soms nog zó raken als iets mogelijk fout is gelopen! 

BAM, in een flits schiet voorbij dat ik altijd met info@atouchofbalance.nl mijn mails naar jullie verstuur. En jij mogelijk al een tijd geen mails meer van mij krijgt, omdat ze in je spam box belanden. Je wilt niet weten hoe ik op dat moment baalde als een stekker.

Herken je dat, een hoofd dat overvol is en dat de gedachten door je hoofd flitsen als een heuse Baron uit de Efteling? Dat je naar een Masterclass kijkt of een ‘zelfhulp boek’ leest omdat je hoopt dat hetgeen waar je mee zit of worstelt, daardoor een stuk helderder voor je wordt? En er ineens zo’n zin volgt dat je denkt, NEEEEEEE, dat kan niet waar zijn, voelt hoe het je emoties raakt? En krijg dan je hoofd nog maar eens stil…….Al helemaal als je leven op dat moment uitdagingen genoeg kent.

Gelukkig heb ik geleerd hoe ik die Baron in mijn hoofd zo snel als mogelijk, maar vooral liefdevol, weer tot rust kan krijgen. Ik heb altijd een pen en papier in de buurt liggen en schreef gelijk ‘klantenmails’ op. Kon ik ’t fijn loslaten en de rest van de Masterclass met focus volgen. 

Omdat mijn overvolle hoofd soms dingen kan vergeten, weet ik dat ik dan die aantekening gelijk om moet zetten in een actie, ook al heb ik geen liefdevolle relatie met technische zaken. Binnen 2 minuten had ik ’t gefikst en doorgegeven, zodat de mails hoop ik direct bij jou terecht komen. En kwam de Baron langzaam tot stilstand en ontstond er rust in mijn hoofd, heerlijk!

Dus dank je wel coach, maar vooral ook dank je wel aan een attente kijker van mijn Masterclass die me liet weten dat hij geen mails meer ontving. Wat je niet weet, kan je niet veranderen. Dat werkt met krijgen van rust in je hoofd nét zo!

Mogelijk heb je het dus helemaal gemist dat ik vanavond weer live ga! Dat zou ik oprecht vervelend vinden, dus als je deze mail op tijd opent en je aan wil sluiten, dat helemaal kan! Ik ontmoet en inspireer je graag, het zou je zomaar een aantal inzichten kunnen opleveren! Mocht je meer willen lezen over de inhoud van de Masterclass? Die vind je op de website via deze link.

En natuurlijk, heb je vragen laat me dat dan weten via de mail, ik beantwoord ze graag!

Warme groet en ik hoop tot vanavond!