Ik zit in de vroege ochtend in onze tuin. Een dampende mok filterkoffie voor me, de zon komt net boven de beukhaag uit. Ik doe mijn ogen dicht, voel de warmte van de zon op mijn huid, ruik de geur van deze nieuwe zomerdag en sluit me af. De vogels fluiten en ben zó dankbaar dat ik hier zit.

Dat was nog maar een paar maanden heel anders.

Vroeg opstaan, gaan werken, praktijk opbouwen, draaiend houden en werken met mijn klanten. Ik was constant aan het rennen om alle ballen in de lucht te houden. En wist heel goed dat dit tempo niet zo stralend voor mij was, maar ik had een droom en wilde die niet opgeven!

Langzaamaan skipte ik dingen die minder belangrijk leken, dat wat ik werken aan wat ik mijn ‘binnenwereld’ noem. Totdat mijn lichaam zachtjes begon te vragen om rust en ontspanning. Daar luisterde ik deels naar, omdat ik weet hoe belangrijk die signalen zijn. Maar koos bewust om dat tempo toch nog even vol te houden.

Ik vergat iets heel belangrijks.

Mijn binnenwereld heeft stilte nodig, meditatie, natuur en beweging. Lezen en schrijven, omdat ik dat zo ontzettend graag doe. In de waan van de dag verdwenen die dingen stilletjes meer naar de achtergrond. 

Tot 1 januari van dit jaar, toen mijn lichaam en brein luider vertelde dat het tempo te hoog lag en ik het besluit nam. Ik koos voor mijzelf en het volgen van mijn droom, mijn eigen praktijk en nam ontslag in de GGZ.

Wat ik ontdekte.

Toen de trein langzaamaan minder hard ging rijden, kwam ook het verlangen weer naar boven om mijn jarenlange ervaring in het werken met energie, het lichaam, het brein, mediteren, hoogsensitiviteit en de wetenschap & psychologie met elkaar te verbinden. Meer dan 25 jaar ervaring omzetten naar een krachtige manier om mensen te leren hoe zij liefdevol voor zichzelf zorgen, zodat ze zelf in staat zijn problemen en emoties te hanteren, zonder daarbij kopje onder te gaan. Ik nam het besluit om dit gewoon te gaan doen! 

Vanochtend in de tuin, werd helder dat de pilot er komt die YOU© 2.0 heet. Waarin ik jou 1 op 1 ga leren hoe jij een nog mooiere versie van jezelf kan worden. En omdat het een pilot is, hangt daar een speciaal tarief aan vast en waarvoor ik nog 3 plekken beschikbaar heb. Dit is niet voor iedereen, maar als jij hier blij van wordt en meer wil weten, dan mag je mij zeker mailen

PS De volgende Masterclass is gepland op dinsdagavond 6 juli om 19.30 uur, dan kan je die vast reserveren in jouw agenda. Inschrijven kan nu al.