Doorbreek oude patronen en hervind jouw unieke waarde

Wil jij ook snel resultaat om weer rust in je hoofd en je lichaam te krijgen?

Je zag het al helemaal voor je. Al tijdens je studie stond je te popelen om leerlingen alles te leren wat ze nodig hadden voor een succesvolle toekomst. Vol overgave begon je aan je eerste baan. De praktijk van alledag in het onderwijs bleek heel wat anders te zijn dan dat je tijdens je stage ervaren had. Lange tijd bleef je meegaan op de glijbaan van veranderingen in het onderwijs. In jouw eigen leven veranderde er van alles mee.

Heel langzaam, zonder dat je het in de gaten had, had je steeds meer ballen die je in de lucht moest houden. Werk en privé combineren, zorgtaken, je ‘deed het er allemaal bij’. Je werd ouder en merkte dat ’t allemaal niet meer zo makkelijk ging als voorheen, je begon langzaam je plezier in je werk te verliezen en kreeg steeds meer een hekel aan alle extra taken die je erbij moest gaan doen.

Dat was niet wat jij voor ogen had… je loopt telkens vast op hoe je voldoende tijd en ruimte houdt voor je werk, maar ook voor jouw privé leven. Op dat je jezelf telkens uitfoetert omdat je het maar niet voor elkaar krijgt. Op alle beloftes om de werkdruk te verminderen…. de ratrace waar je middenin zit.

Je loopt vast in je gedachten en blijft piekeren om het op te lossen

Hoop jij ook elke dag dat:

Die ene leerling zich vandaag een beetje wil gedragen in de klas.

Dat ze hun huiswerk hebben gemaakt.

Het heel snel vakantie is, zodat je eindelijk bij kunt tanken.

Vooral dat er geen collega’s ziek zijn deze week, zodat je niet extra hoeft in te vallen.

Er geen ouders verhaal komen halen over wat er nu weer niet goed zou zijn gegaan.

Hoe zou het voor je zijn als:

Jouw dag start met een helder hoofd en met frisse energie.

Je vertrouwt op jouw ervaring dat je gewoon goed lessen kan draaien.

Het bewaken van jouw grenzen geen probleem meer is, zodat je altijd extra tijd hebt als ’t nodig is.

Als je naar huis toe gaat, je met een gerust hart de deur dicht kan doen en het werk het werk kan laten.

Je als je thuiskomt nog energie over hebt en rust ervaart in je hoofd en je lichaam.

TRAJECT

Doorbreek oude patronen en hervind jouw unieke waarde

Voordat ik met je zal starten, hebben we een uitgebreide Breinstorm per telefoon, zodat ik zeker weet dat ik voor jouw van waarde kan zijn, omdat ik wil dat JIJ het grootst mogelijke resultaat behaalt. Daar ga ik voor en daar sta ik voor!

We starten met een YOU© dag. Een hele dag samen aan de slag om jouw oude patronen te leren vinden en in kaart te brengen. Waar loop jij op vast, hoe is jouw leven verlopen en wat zijn jouw valkuilen. Aan het einde van deze YOU© dag hebben we een overzichtelijk plan, om van waar je nu in je leven staat en waar we in de individuele sessies aan gaan werken. Deze YOU© dag vindt plaats op een mooie en vooral inspirerende locatie, waarbij we uitstekend verzorgd worden met koffie en thee en een geweldige lunch.

Daarna volgen 10 individuele sessies van 1,5 uur werktijd, waarin we actief aan jouw oude patronen gaan werken om deze te doorbreken en blijvend resultaat te behalen. Deze vinden altijd plaats in de praktijk in Roosendaal.

In het volgende blok starten we weer met een YOU© dag,  waarin we succesen vieren en actief gaan werken aan nieuwe breinwegen. Hierna volgen 6 individuele werksessies van 1,5 uur werktijd.

Je ontvangt tijdens het traject oefeningen, formats en alles wat je nodig hebt om een blijvend resultaat te behalen. 

Ik leer jou

In een halfjaar- of jaartraject

Haarfijn wat jouw oude patronen zijn en er zonder oordeel naar leert kijken. Om ze vervolgens aan te pakken en blijvend te veranderen met het allerbeste wat de Psychologie, Brainspotting en Oosterse geneeswijzen en filosofie te bieden heeft.

Een gezond ritme in je leven aan te brengen, zodat je de balans in je lichaam weer herstelt.

Hoe jouw brein werkt en hoe je daar jouw voordeel mee kan doen, zodat je veel effectiever kan leren werken.

Hoe jij de balans in je brein weer kan herstellen, zodat je veel meer rust ervaart en je energie weer terugkrijgt.

Je grenzen te benoemen, en hoe je je hier ook aan kan houden, zodat je de lol in je werk weer terugkrijgt.

Zij heeft haar balans weer voor elkaar!

Begin 2018 kwam ik tot de ontdekking dat ik tegen een burn-out aanliep. Mijn werkgever adviseerde me om met de schoolpsycholoog in gesprek te gaan. Deze was erg gericht op mijn werk en hoe ik naar de toekomst moest kijken. Het bood me niet hetgeen ik nodig had. Zelfs EMDR, volgens velen een wondermiddel, gaf niet het gewenste resultaat.

Uiteindelijk kwam ik bij Monique terecht. Voornamelijk vanwege het brainspotten, maar ook vanwege positieve verhalen die mijn leidinggevende over haar had gehoord. Het brainspotten vond ik een bijzondere ervaring en soms lastig. Monique gaf me de tijd om er aan te wennen en bood me de veiligheid om helemaal mezelf te mogen zijn. Bij Monique kon ik vertellen wat ik kwijt wilde, ze nam me altijd serieus en verdiepte zich met een enorme betrokkenheid en oprechtheid in mij. Met name tijdens de ‘You dagen’ waarbij je de gelegenheid krijgt om elkaar echt te leren kennen en handvatten in de praktijk leert brengen.

Monique investeert in je, deelt haar eigen ervaringen en geeft op een luchtige en ongedwongen wijze handige tips op maat. Dankzij haar heb ik manieren gevonden om bepaalde zaken ‘losser’ te laten en heb ik handvatten om met mijn hooggevoeligheid om te gaan.

Docente Middelbare school (47 jaar)