Ben jij ook zo toe aan
rust in je hoofd en je lijf?

Ik zie je vastlopen in je werk. Je blijft doorgaan en geeft niet op, ondanks de veel te hoge werkdruk, zieke collega’s en alle administratie die je ‘erbij’ moeten doen. Het plezier in je werk zakt vaak naar de achtergrond, omdat je aan het in je overlevingsstand staat.  Maar dat geeft je liever niet toe, omdat je vindt dat je dat allemaal prima zou moeten kunnen, ookal ben je toe aan rust in je hoofd en in je lijf.

Ik zie hoe loyaal en verantwoordelijk je bent en ziekmelden, dan moet het toch wel echt heel ernstig zijn. Je vindt écht dat je dat niet kan maken. Totdat je niet meer kan en je grootste angst uitkomt. Het voelt als falen, gezichtsverlies naar anderen. Je hebt totaal geen energie meer om thuis ook nog maar iets te kunnen doen.

Herken jij jezelf hierin?
Herken jij jezelf hierin? Dan is deze gratis Breinstorm sessie dé kans voor jou om te gaan kijken naar oplossingen die je vooruit gaan helpen. Zodat je weer plezier krijgt in je werk en je weer kan verbinden met jouw grote waarom en jouw mooiste leven kan gaan leven.

In deze gratis Breinstorm van 30 minuten…

Luister ik naar jouw verhaal en problemen en stel je vragen om dit zo goed als mogelijk in kaart te brengen.
Ontdekken we samen waar je blokkades zitten, die je tegenhouden om voluit te kunnen leven en werken.
Kijken we samen waar je naar toe wil in jouw werk en leven, zodat voldoening en ontspanning het nieuwe normaal worden.

Geef ik altijd minstens 3 tips om stappen te zetten die nodig zijn om de balans tussen jouw werk en privé leven te gaan herstellen. Je krijgt weer grip op je leven.

Als jij je hierin herkent
en denkt,
dit gaat over mij?

Dan helpt een Breinstorm jou gegarandeerd. Er zijn per maand een aantal plaatsen beschikbaar. Ik bereid me altijd goed voor en vraag je vriendelijk om het intakeformulier in te vullen door  de groene button aan te klikken. Je kunt dan direct het intakeformulier invullen en verzenden. Daarna ontvang je van mij binnen 48 uur een mail over de mogelijkheden.